jest was raptem kilkanascie stron... (1) jest was raptem kilkanascie stron niezadowolonych klientow... zadowolony... bas niezadowolona - opinia (1) Jestem oburzona wyliczeniem opłat za korzystanie z usług telekomunikacyjnych... niezadowolona nie dzialaja.... (1) Nie dzialaja pewne funkcje w tv cyfrowej , po dlugim oczekiwaniu na... mrowka
Czy macie neta (1) Mam pytanie Macie może neta na ulicy powstańców Wlkp wiem że prowadzone... sir Zle informacje na stronie internetowej (1) Wchodze na strone nternetowa, wpisuje adres wychodzi ze usluga (internet)... Wiki Beznadziejna jakość usłgi telefonicznej (1) Telefon działa beznadziejnie ,poczta głosowa włącza się w dowolnym momencie... E .Pinkiewicz Pady UPC na Wyścigach (1) Mieszkam na Wyścigach w okolicy Polnej, Internet pada mi kilka razy... rafal awaria ..i co dalej (4) Muszę przyznać, że próbując dodzwonic się na infolinię nie byłam przekonana,... Gosia Niezwykła biurokracja! (2) Niezwykła biurokracja przy wypełnianiu skomplikowanych i długich... Oburzony ciągłe przerwy netu od 21.00-9.00 (1) Skandalem można nazwać ciągłe przerwy w dostawie internetu w godzinach... Łukasz U nas Proszę Czekać (1) Po tym jak telefonicznie zamówiłem zwiększoną prędkość Internetu powiedziano... Internauta Żenada (1) Od roku korzystałam z oferty telewizji cyfrowej i byłam zadowolona dlatego... zażenowana klientka MASAKRA!!!!!!!! (1) LEKCEWAŻĄ KLIENTÓW!!! ZAMÓWIŁAM PODŁĄCZENIE W MAJU USTALAJĄC TERMIN NA 30... ASIA DRAMAT (1) Skandaliczna obsługa i traktowanie klienta. Jakość usług na poziomie 0.... Klient UPC dramat (1) ciagle mi odlaczaja kablowke w najlepszych momentach filmu albo serialu tylko... Aga Mario - opinia (2) Fatalnie ,fatalnie, ale i tak nic sobie z tego nie robia,dodzwonic sie tam to... Mario maciek - opinia (2) słaba jakość odbioru ,zsczególnie polsat zaśnieżony ,a tvp1 trzeszczący dzwięk maciek straszna obsługa !!!! (1) nie można z nikim porozmawiać ! masz nr lini wpisujesz nr klienta i to co... Felek KPINA Z LUDZI (1) jaja sobie robicie zglaszm awarie tel. W czwartek a wy serwis wysylacie na... Z DZISLAW brak odpowiedzi na uwagi o montażu (1) w miesiącu kwietniu prosiłem o odpowiedż na ntemat montażu ponownego po... Andrzej Budzikowski Gdynia