sukces ekonomiczny EURO ?! (2) przeczytałem artykuł :... Nehemiasz Tysiąc szkół na tysiąclecie - 500 zamachowców na 5-lecie rządów PO (1) Język mam niewyparzony i zawsze coś chlapnę - wczoraj albo przedwczoraj... zetjot Co lemingi rozumieją z historii i "Pokłosia" ? (7) Skoro lemingi uważają,że to problem polityczny - podskórnie, ale jak... zetjot
Grupa terrorystyczna spod znaku Radia Gdańsk (2) Stanisław Lem proroczo pisał dawno temu o bombie informacyjnej jaka pojawi... zetjot zdjęcie roku jak Adamowicz ciągnie... (91) ... samolot OLT... lol Jak kłamać mówiąc półprawdy (3) We czwartek rano w Radio Gdańsk wysłuchałem audycji na temat filmu... zetjot Jest super a nawet hiper - posłuchajcie Radia Gdańsk (7) "Kraj się rozwija, biznes się rozwija, Polska podskoczyła na...... zetjot Kto się ze mną zamachnie ? (1) Wybieram się w sobotę do Brygidy i na nasz pomorski Marsz w sobotę o 12.oo.... zetjot Jak wykolegowano obywatela czyli... (1) ... jak powstaje ruch rewindykacji praw obywatelskich, o ironio losu. W... zetjot Dwie kwestie obciążające policję a zatem i władzę (3) Choć wczoraj wpieniło mnie maksymalnie Radio Gdańsk, to jednak poziom tej... zetjot Europa jutra (4) http://pl.radiovaticana.va/m_articolo.asp?c=638505 ciekawe, co na to... ds Prawdziwa polityka.. (2) Przed chwilą obejrzałem... sadyl Wrażenia z Marszu Niepodległości (2) Po nocnym powrocie z Warszawy, od rana sprawdzam w stacjach radiowych... zetjot Wybiera się ktoś na jakąś manifestację ? (11) Czy ktoś wybiera się na jakąś manifestację ? Bo ja wybieram się do Warszawy i... zetjot Red. Gmyz a reżim w Polsce (7) Osobiście jestem zdania, iż z tym artykułem o trotylu na łamach... niewolnik kasy ten Radek, co jest ministrem, to chyba troche człowiek niespełna rozumu (12) http://www.rybinski.eu/2012/11/tweet-wart-miliard-dolarow/ to i inne jego... IlovePO III RP bez złudzeń, polecam lekturę (1) W tytule powinno być "III RP", ale coś z systemowym edytorem jest nie tak, bo... zetjot wybory USA a Ukraina (1) czy ktoś mnie oświeci? co jest grane z wyborami USA a Ukraina, tam wyniki z... K&Z rządzi PO - Polacy wracają z emigracji - chyba? (1) Pamiętacie jak Płemieł obiecywał, że Polacy wrócą z emigracji?... IlovePO Lista wstydu PO (16) polecam wszystkim... vvv